Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep a aprins tribunele la Steaua - Dinamo

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a aprins tribunele la Steaua - Dinamo

Jucatoarea de tenis Simona Halep a dat lovitura de start a meciului Steaua - Dinamo, insa aceasta a fost doar una simbolica. Momentul a coincis cu inceperea specatacolului in tribune din partea suporterilor. continuă pe Online Sport

Simona Halep merge la derby si tine cu Steaua. Cum a comentat posibilitatea de a fi huiduita de galeria celor de la Dinamo

Jucatoarea de tenis numarul 7 din lume va da lovitura de start in eternul derby, sambata ora 21. 00, Digi Sport), pe arena din Ghencea. Ea a povestit cum a ajuns sa iubeasca Steaua si ce isi doreste maine seara.

Asteptarile Simonei Halep de la derby-ul Steaua-Dinamo

Simona Halep a fost invitata de clubul Steaua sa dea lovitura de incepere la derby-ul de sambata cu Dinamo si cea mai buna jucatoare de tenis din Romania spune ca vrea sa se bucure de momentul de a fi prezenta pe gazon.

Halep da lovitura de start la Steaua - Dinamo

Cea mai in voga jucatoare de tenis din Romania la ora actuala, Simona Halep, a acceptat invitatia clubului Steaua de a da lovitura de start la derby-ul de sambata seara cu Dinamo.

Mihai Stoica: Halep este stelista, altfel nu am fi invitat-o sa dea lovitura de start la Steaua-Dinamo

Tenismena Simona Halep a fost invitata sa dea lovitura de start la partida Steaua - Dinamo pentru ca este stelista la origini, a declarat managerul general alFCSteaua, MihaiStoica. Nu doar pentru.

Tenismena Simona Halep va da lovitura de incepere in partida Steaua-Dinamo, cel de-al 130-lea derby dintre cele doua echipe

Lovitura de incepere a meciuluiSteaua-Dinamo, programat pentru sambata seara la ora 21:00, o va da jucatoarea de tenis Simona Halep, scrie Mediafax. De asemenea, inainte de inceperea partidei, jucatoarea.

Derby Steaua - Dinamo, cu Simona Halep la centrul terenului. Nu va juca tenis!.

O surpriza in partida Steaua - Dinamo va fi prezenta, inainte de fluierul de start al partidei, Simonei Halep pe teren. Jucatoarea tenis, devenita de curand numarul 7 mondial, va da lovitura de start in derby de Romania. Partida ar putea avea mai multe surprize pentru fani, inclusiv un spectacol pirotehnic, insa cel mai asteptat moment este trecerea Simonei Halep, de la fileu, la centrul terenului. Romanca va primi in cadrul unui eveniment, inaintea partidei, un tricou personalizat din partea .

Surpriza mare pentru fani inainte de derby-ul Steaua-Dinamo: Simona Halep va da lovitura de start in Ghencea

Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep, a fost invitata de oficialii Stelei pe stadionul Ghencea pentru a da lovitura de start in marele derby.

Indian Wells: Simona Halep va fi favorita numarul sase; Serena Williams refuza sa participe

Simona Halep va fi cap de serie numarul sase la turneul de la Indian Wells, competitie care va debuta pe 5 martie, in California. Serena Williams a refuzat sa participe la turneul dotat cu premii totale in valoare de 5,18 milioane de dolari.

Steaua-Dinamo 1-1 / Ionut Negoita ii ironizeaza pe stelisti: Nu ma asteptam sa ne bata cu 5-0. Stoican, foarte dezamagit la finalul derby-ului

Steaua-Dinamo 1-1 / Desi a ironizat Steaua la finalul derby-ului, patronul dinamovist s-a aratat totusi multumit cu egalul obtinut de Dinamo in Ghencea. Pe de alta parte, Stoican a fost foarte dezamagit din cauza ca elevii sai au scapat victoria in ultimele minute ale confruntarii.

Reghe si MM Stoica prefateaza derby-ul Steaua-Dinamo: Va fi un spectacol total, cum nu s-a mai vazut de ani buni

Antrenorul si managerul Stelei se asteapta ca suporterii care vor veni pe Ghencea la derby-ul Steaua - Dinamo sa creeze o atmosfera incendiara. in plus, MM Stoica asteapta de la echipa sa o victorie in fata eternei rivale, ceea ce ar imbunatati palmaresul Stelei in confruntarile directe cu Dinamo.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )