Libnet.ro
UNICEF

20:15

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la New Haven

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la New Haven

Simona Halep, locul 23 mondial, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii in valoare totala de 690. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

inca un turneu fabulos pentru Simona Halep. S-a calificat in semifinale la New Haven

Intr-o seara amara dupa dezastrul echipelor romanesti in play-off-ul Ligii Europa, a venit si o veste buna de peste Ocean. Simona Halep s-a calificat joi in penultimul act al turneului de la New Haven.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la New Haven. Urmeaza Wozniacki!.

Simona Halep continua sa joace tenis la cel mai inalt nivel, dupa ce ieri a trecut, in sferturile turneului de la New Haven, de rusoaica Ekaterina Makarova nr. Halep nr. 23 WTA) a castigat partida cu 6-1, 7-66), potrivit site-ului oficial al competitiei. Simona Halep s-a intalnit pentru prima data in cariera cu rusoaica clasata cu doar trei locuri sub ea. Daca primul set a fost castigat fara drept de apel de catre romanca, in al doilea set rusoaica a devenit mai periculoasa, Simona .

Simona Halep s-a calificat in sferturi la New Haven.

Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii in valoare totala de 690. 000 de dolari, conform Mediafax. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, dupa o ora si 33 de minute, pe Carla Suarez Navarro Spania), pozitia 20 in ierarhia mondiala. Sportiva spaniola, care o eliminase pe italianca Roberta Vinci, locul 12 WTA, in meciul anterior, a controlat prima parte a partidei de miercuri si a .

Simona Halep in semifinale la New Haven

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la New Haven, dotat cu premii totale in valoare de 690. 000 de dolari.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New Haven

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii in valoare totala de 690. 000 de dolari, informeaza Mediafax.

Simona Halep a trecut in doua seturi de Hantuchova in turneul de la New Haven

Halep a trecut in runda inaugurala a turneului de la New Haven, scor 6-2, 6-1, dupa 65 de minute, de sportiva slovaca Daniela Hantuchova, locul 46 WTA, beneficiara unui wild-card, potrivit gsp. ro.

Simona Halep, despre succesul sau: Joc mai agresiv si ma misc mai bine

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care s-a calificat in semifinalele turneului Premier de la New Haven, faza in care o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki, a explicat forma buna in care se afla printr-o evolutie mai agresiva pe teren si printr-o mobilitate mai buna.

Simona Halep a reusit calificarea in sferturile de finala ale turneului de la New Haven

Simona Halep a invins-o, miercuri, pe hispanica Carla Suarez Navarro, in turul doi al turneului de la New Haven, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1. Dupa o ora si 33 de minute, romanca, locul 23 WTA, a obtinut.

Simona Halep, meci de infarct in SUA.

Simona Halep are o problema. Se concentreaza mai greu de la pauza autoimpusa si pierde constant primul set al partidelor pe care le disputa, cu o singura exceptie in ultimele sapte partide. Miercuri noaptea, in timp ce in Romania se lingeau rani dupa semiesecul Stelei in Liga Campionilor la fotbal, Simona a repetat povestea in partida contra Carlei Suarez-Navarro locul 20 WTA si urmatoarea tinta a Simonei). Iberica a ametit-o un set si jumatate pe constanteanca si s-a apropiat amenintator .

Sorana Cirstea si Simona Halep printre favoritele de la US Open

Jucatoarele Sorana Cirstea si Simona Halep sunt cotate printre cele 32 de favorite ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului in tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )