Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, reusind sa revina dupa ce a pierdut primul set in fata jucatoarei germane Sabine Lisicki. A cincea jucatoare a lumii si cap de seri. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o miercuri peLara Arruabarrena 145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid, unde se poate intalni cu o alta romanca

Simona Halep 5 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o miercuri peLara Arruabarrena 145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul al treilea a turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe iberica Lara Arruabarrena, relateaza Evenimentul Zilei. Halep a depasit-o pe Lara Arrubarrena Spania), in.

Simona Halep s-a calificat in optimile Madrid Open. Begu poate fi urmatoarea adversara!

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de favorita gazdelor, Lara Arruabarrena, din Spania. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4.

Simona Halep a invins-o pe Sabine Lisicki si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) a castigat partida disputata joi cu Sabine Lisicki 16 WTA), in optimile de finala ale turneului de la Madrid, dupa ce s-a impus cu 2-1 la seturi.

Tenis: Irina Camelia Begu si Simona Halep s-au calificat in turul doi al turneului de la Madrid

Irina Camelia Begu si Simoha Halep au reusit sa se califice, luni, in turul doi al turneului de la Madrid, relateaza Mediafax. Irina Camelia Begu, locul 117 WTA, beneficiara a unui wild card, a invins-o, luni, cu.

VIDEO Madrid Masters: Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa o victorie in 3 seturi in fataSabinei Lisicki

Simona Halep, favorita numarul 4, s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid dupa o victorie in 3 seturi, 5-7, 6-3, 6-2, in fata germanceiSabinei Lisicki, locul 16 WTA.

Felicitari, Simona Halep! Jucatoarea de tenis s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 3.

Simona Halep, calificata in sferturi la Madrid. Revenire de senzatie in fata lui Lisicki!

Simona Halep a reusit sa obtina o calificare spectaculoasa in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Madrid, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a invins-o pe Sabine Lisicki in trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2937 seconds )