Libnet.ro
UNICEF

19:00

Studiu: Care sunt cei mai comentati retaileri electroIT din tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studiu: Care sunt cei mai comentati retaileri electroIT din tara

Livrarile intarziate, comunicarea deficitara dintre retaileri si companiile de curierat ori imposibilitatea clientilor de a intra in legatura cu retailerii de la care au comandat produse cu ocazia Black Friday iata cateva dintre principalele. continuă pe Wall-Street Ro

10 universitati din care ies cei mai multi miliardari

In lume exista in prezent 2. 325 de miliardari, din care 2. 039 sunt barbati. Coincidenta sau nu, cei mai multi dintre ei au fost studenti ai urmatoarelor universitati, potrivit unui studiu publicat de The Richest .

Universitatile din care ies cei mai multi miliardari

In lume exista in prezent 2. 325 de miliardari, din care 2. 039 sunt barbati. Coincidenta sau nu, cei mai multi dintre ei au fost studenti ai urmatoarelor scoli de business, potrivit unui studiu publicat de The Richest .

VIDEO Premiile Zmeura de Aur 2015: Care au fost cei mai slabi actori si cel mai prost film al anului

Lungmetrajul Saving Christmas si actorii Cameron Diaz si Kirk Cameron au fost marii invingatori la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2015, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, informeaza Mediafax.

Topul universitatilor din care ies cei mai multi miliardari

In lume exista in prezent 2. 325 de miliardari, din care 2. 039 sunt barbati. Coincidenta sau nu, cei mai multi dintre ei au fost studenti ai urmatoarelor scoli de business, potrivit unui studiu publicat de The Richest.

Sunt mici, dar foarte stylish! Top 10 cei mai cool copii de vedete!

De la micutul Dominic, fiul Antoniei si al lui Alex Velea, pana la celebra Suri Cruise ori simpatica Blue Ivy, fetita lui Jay Z si Beyonce, iata care sunt cei mai cool copii de vedete! .

Oscar 2015. Probabil cel mai sigur pariu al serii

Emotiile Oscar 2015 cresc la Hollywood, iar iubitori de film de pe intreaga planeta asteapta sa vada care sunt cei mai buni actori si cele mai bune filme ale anului. Un Oscar fara controverse nu exista, insa editia din 2015 parca exceleaza la acest capitol. Ne referim aici la American Sniper, un film contestat de [].

Oscar 2015 cele mai piratate filme de Oscar

Emotiile Oscar 2015 cresc la Hollywood, iar iubitori de film de pe intreaga planeta asteapta sa vada care sunt cei mai buni actori si cele mai bune filme ale anului. Lunetistul american pelicula aflata in competitia pentru cel mai bun film, dar si in cea pentru cel mai bun actor in rol principal [].

Zmeura de Aur 2015! Cei mai slabi actori si cele mai slabe filme! VIDEO

Cu o zi inaintea ceremoniei Premiilor Oscar, au fost acordate trofeele Zmeura de Aur pentru cele mai slabe productii si cei mai slabi actori. Iata cine a triumfat la aceste categorii.

FOTO VIDEO Gala la Academia de Dans Adamas Bacau. Cei mai buni sportivi s-au miscat in ritm de slow fox, vals, cha-cha, rumba, paso doble si jive

Vineri, 20 februarie, la sediul Academiei de Dans Adamas BacAu, a avut loc o gala de dans sportiv, care face parte dintr-o serie de evenimente prin care, clubul bacauan si-a propus sa-si promoveze sportivii de performanta dar si dansul sportiv.

Simulare Evaluarea Nationala 2015 Elevii de clasa a VIII-a sustin luni simularea examenului de Limba si literatura romana. Care este materia la care sunt testati

Simularile examenelor de Evaluare Nationala incep luni, 23 februarie 2015, cu testarea la Limba si literatura romana. Este pentru al doilea an consecutiv cand elevii de clasa a VIII-a sustin la nivel national simularile examenelor de final de gimnaziu, asa ca ei vor avea de rezolvat subiecte unice. Materia la care vor fi testati elevii la simularea la Limba si literatura romana este aproximativ aceeasi cu cea a examenului propriu-zis din vara. Vezi in articol ce capitole sunt exceptate de la simulare. Descarca subiectele de la simularea de anul trecut la Limba si literatura romana clasa a VIII-a.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )