Libnet.ro
UNICEF

11:01

Victor Ponta, despre o noua conventie cu FMI: De acelasi acord ca pana acum nu va mai fi nevoie, e alt stadiu (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre o noua conventie cu FMI: De acelasi acord ca pana acum nu va mai fi nevoie, e alt stadiu (VIDEO)

Un nou acord cu FMI este posibil, insa in alte conditii. Anuntul a fpst facut de Victor Ponta, dupa ce a aratat ca Romania a iesit din recesiune, are excedent bugetar, iar acum poate obtine imprumuturile. continuă pe B1

Victor Ponta, despre canalele TV din din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Premierul Victor Ponta a declarat ca trebuie schimbata senzatia din media conform careia PPE conduce totul in Europa, desi social-democratii sunt numeric egali in Parlamentul European la nivel de.

Madalina Puscalau lanseaza o carte despre dezbaterea finala Klaus Iohannis - Victor Ponta la editura Tritonic

Jurnalista Madalina Puscalau, fosta realizatoare la postul B1TV unde a moderat in noiembrie ultima dezbatere intre candidatii la fotoliul de la Cotroceni, Klaus Iohannis si Victor Ponta, lanseaza volumul Infruntarea finala, la editura Tritonic. Cartea are subtitlul Culisele confruntarii Klaus Iohannis - Victor Ponta si alte retete din bucataria politicii dambovitene. Madalina Puscalau a parasit in decembrie postul B1Tv unde realiza emisiunea Buna seara, Romania!.

Radu Banciu despre debarcarea lui MRU: Victor Ponta omite sa vorbeasca despre eroul USL - Antonescu si martirul USL - Dan Voiculescu, creatorul acestui matrapazlac (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre paranghelia zilei de luni, 27 aprilie, atunci cand Victor Ponta a sarbatorit la Palatul Parlamentului trei ani de cand a fost dat jos.

Victor Ponta, precizari despre aderarea la spatiul Schengen: Mai ramane sa convingem una sau doua tari

Romania are sprijinul Comisiei Europene si al Parlamentului European in privinta aderarii la spatiul Schengen, insa mai trebuie sa convinga una sau doua tari membre care inca au retineri in aceasta privinta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Adevarul LIVE. Victor Ponta implineste 3 ani in fruntea Guvernului. Cum credeti ca a condus Romania?

Prim-ministrul Victor Ponta aniverseaza, in aceasta dupa amiaza, trei ani de cand conduce Guvernul. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, a vorbit, la Adevarul Live, despre motivele din spatele organizarii acestui eveniment.

Ponta, despre scandalul canalelelor TV din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Senzatia din media este ca Partidul Popular European PPE) conduce inca totul in Europa desi social-democratii sunt numeric egali in PE la nivel de premieri, a afirmat, la Strasbourg, liderul PSD, Victor Ponta, care a subliniat ca se impune o schimbare a perceptiei, relateaza Mediafax.

Ponta,despre PNL: Doar comunistii si nazistii au rescris istoria

Liderul PSD, Victor Ponta, si-a argumentat invitatia catre parlamentari, inclusiv PNL, la un eveniment dedicat caderii Guvernului Ungureanu in 2012, prin faptul ca este vorba de o realitate istorica ce nu poate fi contestata de liberali, adaugand ca.

Victor Ponta s-a relansat: Omul e sigur pe el, pregatind impingerea intr-un con de umbra a noului PNL, bolnav de bicefalie

Premierul Victor Ponta a sarbatorit luni 3 ani de cand Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost indepartat de la putere. Ponta a declarat ca este foarte mandru ca a semnat motiunea de cenzura.

Victor Ponta s-a relansat: Omul e sigur pe el, pregatind impingerea intr-un con de umbra a noului PNL, bolnav de bicefalie

Premierul Victor Ponta a sarbatorit luni 3 ani de cand Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost indepartat de la putere. Ponta a declarat ca este foarte mandru ca a semnat motiunea de cenzura.

Victor Ponta, intalniri la Strasbourg cu liderii UE: Martin Schulz si Jean-Claude Juncker

Premierul Victor Ponta va efectua, pe 28 aprilie 2015, o vizita de lucrula Strasbourg pentru o serie de intrevederi cu oficiali europeni. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Victor Ponta se va intalni cu Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, Vicepresedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen si comisarii europeni Vera Jourova si Margrethe Vestager.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )