Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Protest in Piata Universitatii fata de obligativitatea purtarii mastii si restrictiile impuse de Guvern

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest in Piata Universitatii fata de obligativitatea purtarii mastii si restrictiile impuse de Guvern

Cateva sute de oameni au participat sambata, in Piata Universitatii, la un protest impotriva mastilor, scandand Libertate si avand o pancarta pe care scrie Guvernele ucid mai mult decat Covid. continuă pe Hotnews

Autoritatile din Giurgiu impun obligativitatea purtarii mastii de protectie in unele spatii deschise

Autoritatile din judetul Giurgiu au votat, marti, masuri restrictive al caror rol este acela de prevenire a raspandirii COVID-19, printre acestea numarandu-se obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii deschise, fiind exceptati copiii mici si persoanele care fac efort fizic intens.

Orban, despre obligativitatea purtarii mastii in spatii publice: Daca va creste numarul de infectari, se poate ajunge si la aceasta situatie

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat sambata ca, in cazul in care va creste numarul de infectari cu COVID-19, este posibila introducerea obligativitatii purtarii mastii in spatiile publice. Pe de alta parte el s-a declarat convins ca poate fi oprita intensificarea imbolnavirilor, pentru ca a crescut numarul oamenilor care poarta masti. Totodata, premierul a subliniat ca se vor intensifica controalele la nivelul institutiilor publice.

Klaus Iohannis, despre obligativitatea purtarii mastii in Romania, inclusiv in spatii deschise: Daca expertii ar recomanda asa ceva, eu sunt de acord (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca daca specialistii vor decide ca este necesar ca masca de protectie sa fie purtata in aer liber si in locurile mai putin aglomerate, el va sustine.

FOTO Nou protest fata de purtarea mastii de protectie si fata de masurile sanitare, in Piata Universitatii

Un nou protest fata de purtarea mastii are loc, sambata, in Piata Universitatii din Bucuresti. Participantii, foarte multi avand alaturi de ei copii, reclama dictatura medicala si masurile sanitare luate de autoritati.

Protest masiv anti masca in Piata Universitatii. S-a ajuns la capatul rabdarii

Mai multi bucuresteni au iesit sambata, in Piata Universitatii, pentru a protesta cu privire la masu.

Scandal la protestul anti-restrictii din Piata Universitatii. Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii

Cateva sute de persoane se adunasera, sambata dupa-amiaza, in Piata Universitatii din Capitala, pentru a protesta impotriva ultimelor restricitii impuse de autoritati in lupta pentru controlul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )