Libnet.ro
UNICEF

20:15

Scandal la protestul anti-restrictii din Piata Universitatii. Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii

Antena3 Antena3,
Scandal la protestul anti-restrictii din Piata Universitatii. Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii

Cateva sute de persoane se adunasera, sambata dupa-amiaza, in Piata Universitatii din Capitala, pentru a protesta impotriva ultimelor restricitii impuse de autoritati in lupta pentru controlul pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Protest masiv anti masca in Piata Universitatii. S-a ajuns la capatul rabdarii

Mai multi bucuresteni au iesit sambata, in Piata Universitatii, pentru a protesta cu privire la masu.

VIDEO Protest in Piata Universitatii fata de obligativitatea purtarii mastii si restrictiile impuse de Guvern

Cateva sute de oameni au participat sambata, in Piata Universitatii, la un protest impotriva mastilor, scandand Libertate si avand o pancarta pe care scrie Guvernele ucid mai mult decat Covid.

FOTO Nou protest fata de purtarea mastii de protectie si fata de masurile sanitare, in Piata Universitatii

Un nou protest fata de purtarea mastii are loc, sambata, in Piata Universitatii din Bucuresti. Participantii, foarte multi avand alaturi de ei copii, reclama dictatura medicala si masurile sanitare luate de autoritati.

La protestul angajatilor din industria HoReCa sunt asteptate aproximativ 2.500 de persoane

In cursul serii de miercuri, in Piata Victoriei ar fi asteptate peste 2. 500 de persoane la protestul angajatilor din industria HoReCa, dupa cum a declarat Ninel Danila, patronul unui restaurant din Bucuresti, da.

Peste 2.500 de persoane, asteptate la protestul angajatilor din industria HoReCa

Peste 2. 500 de persoane sunt asteptate miercuri seara la protestul angajatilor din industria HoReCa din Piata Victoriei, a declarat, pentru Agerpres, Ninel Danila, patronul unui restaurant din Capitala si unul dintre initiatorii actiunii.

PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMELE SASE LUNI BNR nu a mai cumparat titluri de stat din piata secundara, in septembrie

Adrian Codirlasu, vicepresedinte CFA Romania: Acest lucru inseamna ca, din datele BNR, economia isi revine si ca nu mai are nevoie de atata lichiditate Banca Nationala a Romaniei BNR) nu a mai cumparat titluri de stat in lei din piata secundara, in luna septembrie, arata raportul statistic publicat ieri de catre banca centrala. Aceasta este prima luna din ultimele sase in care Banca Nationala nu mai tipareste lei prin achizitia de titluri de stat din piata secundara, dupa ce in perioada aprilie-august stocul titlurilor de stat in moneda nationala cumparate de BNR ajunsesera la 5,28 miliarde de lei.

Imagini de la protestul HoReCa din Piata Victoriei: Restaurantele sunt puse la zid!

Reprezentantii din industria HoReCa protesteaza in Piata Victoriei in legatura cu masurile impuse de Guvern. Acestia sunt nemultumiti de decizia care a fost luata marti, in urma cresterii numarului de cazuri cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2068 seconds )