Libnet.ro
UNICEF

21:30

Buget depasit Furios si iute: 250 de milioane de dolari pentru filmul in care Paul Walker va fi recreat pe calculator

Adevărul Adevărul,
Buget depasit Furios si iute: 250 de milioane de dolari pentru filmul in care Paul Walker va fi recreat pe calculator

Noul film din seria Furios si iute va folosi tehnologie de ultima ora pentru a recrea chipul actorului Paul Walker, care a murit anul trecut, intr-un accident de masina. Acest lucru nu va face insa decat sa ridice costurile de productie, care au depasit deja 250 de milioane de dolari. continuă pe Adevărul

ExxonMobil Romania a acordat contracte de 185 mil. dolari pentru lucrari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania a acordat, in ultima jumatate de an, prin negociere, contracte de 185,15 milioane dolari pentru pentru lucrari aferente explorarii, forajului petrolier in Marea Neagra si pentru transportul angajatilor si.

Google are 30 de miliarde de dolari pentru cumparaturi

Compania americana Google pastreaza o mare parte din numerar in afara Statelor Unite si poate folosi pana la 30 de miliarde de dolari pentru posibile achizitii, potrivit documentelor transmise de companie la Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC), relateaza Bloomberg.

Polymetal va cumpara minele de aur din Kazahstan, pentru 618,5 milioane dolari

Polymetal International Plc, producatorul de aur si argint detinut partial de miliardarul rus Alexander Nesis, a acceptat sa achizitioneze proiectul Kyzyl din nord-estul Kazahstanului, pentru 618,5 milioane de dolari, tranzactie prin care isi va majora rezervele cu 50%, transmite Bloomberg.

Fiat va investi peste 700 de milioane de dolari in Polonia

Fiat Chrysler Automobiles va investi in total peste 770 milioane de dolari pentru a retehnologiza fabricile din sudul Poloniei unde ar trebui sa inceapa productia inlocuitorului modelului Punto, scrie Reuters care citeaza autoritatile poloneze. Italienii nu au confirmat planurile, semn ca nu sunt inca pregatiti sa anunte investitia.

Visa si MasterCard iau in calcul plecarea din Rusia, dupa o lege care le impune costuri de sute de milioane de dolari

Visa Inc. si MasterCard Inc. au la dispozitie sase saptamani pentru a decide daca o noua lege adoptata in Rusia si care le cere sa plateasca sute de milioane de dolari pentru a opera in aceasta tara merita costul, scrie Bloomberg, care spune ca, deocamdata, raspunsul Visa este niet.

Paris Hilton a fost data in judecata de un producator de incaltaminte, pentru 2 milioane de dolari

Starleta americana Paris Hilton, mostenitoarea imperiului hotelier Hilton, a fost data in judecata, la New York, de un producator de incaltaminte, care ii cere despagubiri de doua milioane de dolari pentru incalcarea termenilor unui contract de promovare.

Rusia va semna contract de 400 miliarde dolari pentru export de gaze catre China

Oficialii rusi si chinezi vor stabili, maine, o intelegere prin care China va primi gaze rusesti in valoare de 400 miliarde dolari pe 30 de ani, potrivit unui cotidian din Rusia, transmite agentia bulgara Novinite.

Azomures, finantare de 66 milioane euro pentru modernizarea fabricii de uree

Producatorul roman de ingra and saminte pentru agricultura Azomure and s Tirgu Mure and s a contractat un imprumut pentru a implementa un proiect de investi and tii in valoare de 66 de milioane de euro, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

UE, 840 milioane euro pentru difuzarea filmelor europene

Comisia Europeana CE) a lansat saptamana trecuta o strategie pentru filmul european in era digitala, cautand de solu and tii la problema difuzarii productiilor din Uniunea Europeana si subliniind necesitatea valorificarii poten and tialului noilor modalita and ti de distribu and tie, pentru a promova diversitatea culturala and si a da un impuls competitivita and tii, conform unui comunicat trimis redactiei.

SIF Oltenia a dat 3,4 milioane euro pentru 14% din Argus

SIF Oltenia a cumparat, vineri, un pachet de 14,04% din Argus Cons and not;tanta UARG), pentru suma de 15,07 milioane lei 3,4 milioane euro). Potrivit surselor din piata, vanzator ar fi fondul Business Capital for Romania Opportunity Cooperatief, controlat de grupul austriac Erste si de omul de afaceri Florin Pogonaru.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )