Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO VIDEO Patul-vibrator te va scapa de insomnie

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Patul-vibrator te va scapa de insomnie

Un anteprenor din Marea Britanie a creat patul care vibreaza si care iti va alunga insomnia, care va putea fi achizitionat contra sumei de 1. 205 euro. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO X, primul Android Nokia, in ofertele magazinelor din Romania

Nokia a lansat in februarie, la Mobile World Congress 2014 din Barcelona primele sale telefoane cu sistem de operare Android. Mizand pe piata ieftina, Nokia a prezentat X, X+ si XL. Cel mai ieftin model al gamei, Nokia X soseste in Romania si prin intermediul unui operator, dar si la un magazin online.

FOTO VIDEO Turnu Severin: prima lansare de nava din 2014

La Santierul Naval Severnav din Drobeta Turnu Severin a avut loc miercuri dimineata lansarea la apa a navei Regents, destinata transportului fluvial de produse chimice si combustibili, pentru compania olandeza Rensen-Driessen. Este prima lansare de nava pe anul acesta la Severnav.

FOTO VIDEO Allview P7 Xtreme - primul telefon sub brand romanesc cu o camera foto rotativa de 13 megapixeli

Allview surprinde din nou astazi si lanseaza telefonul P7 Xtreme, un device dual SIM cu ecran HD si camera foto rotativa de 13 megapixeli. De asemenea, procesorul este unul cu opt nuclee la 1,7 Ghz.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Capitanul America: Razboinicul iernii, lupte corp la corp cu actorul roman Sebastian Stan

Filmul Captain America: The Winter Soldier/ Capitanul America: Razboinicul iernii, in care joaca si actorul de origine romana Sebastian Stan, are astazi premiera pe marile ecrane din Romania.

FOTO VIDEO Taranistii bacauani au donat sange. Ei au fost sensibilizati de cazul tinerei Monica Neamtu din Botosani

Cazul tinerei insarcinate din Botosani, Monica Neamtu 19 ani), operata de patru ori in ultimile zile, i-a sensibilizat si pe taranistii bacauani. Astazi, 13 membri ai Partidului National Taranesc Crestin si Democrat din Bacau au donat sange. in ultima perioada, numarul donatorilor a crescut, urmare a unor campanii de sensibilizare a populatiei.

FOTO VIDEO Politistii locali din Pitesti au confiscat 200 de kilograme de branza depozitata in conditii insalubre

Mare grija de unde va cumparati branza si oua. Daca optati pentru varianta produselor bio comercializate la colt de strada riscati sa va imbolnaviti. Politistii locali din Pitesti au confiscat astazi peste 145 de kg de branza depozitate in mai multe ligheane si galeti , dar si mai multe pungi cu oua.

FOTO VIDEO Motorola Moto X ajunge, in sfarsit, si in Romania

Motorola Moto X a ajuns si in oferta unor magazine din Romania. Telefonul care a marcat prima colaborare directa dintre Google si Motorola a ajuns tarziu la noi si fara posibilitatea de a-l modifica dupa bunul plac. Pentru asta, trebuie comandat din SUA.

FOTO VIDEO Reincep protestele impotriva exploatarii gazelor de sist. Mobilizare a activistilor ecologisti in 60 de orase din Romania si strainatate

Duminica, 6 aprilie, in peste 60 de localitati din Romania si in mai multe orase din strainatate vor avea loc mitinguri si marsuri impotriva exploatarii gazelor de sist prin metoda fracturarii hidraulice. Protestul din Bacau va avea loc la ora 15, in Piata Tricolorului si va fi organizat de Asociatia Iubim Natura.

FOTO VIDEO Cand dorinta de a deveni mama invinge pana si lupta cu cancerul

Max Joice a ales sa aduca in fata lumii povestea femeii vietii sale, Elizabeth, care a renuntat la viata din dorinta de a fi mama, chiar daca s-a bucurat de acest statut doar pentru cateva momente, inainte sa fie rapusa de cancer.

FOTO VIDEO Cand dorinta de a deveni mama invinge pana si frica de moarte

Max Joice a ales sa aduca in fata lumii povestea femeii vietii sale, Elizabeth, care a renuntat la viata din dorinta de a fi mama, chiar daca s-a bucurat de acest statut doar pentru cateva momente, inainte sa fie rapusa de cancer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2143 seconds )