Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tenismena Simona Halep s-a calificat in finala la New Haven

B1 B1,
Tenismena Simona Halep s-a calificat in finala la New Haven

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a acces pentru a patra oara in acest an, in finala unui turneu WTA. Hales a invins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 7-5, pe sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 8. continuă pe B1

inca un turneu fabulos pentru Simona Halep. S-a calificat in semifinale la New Haven

Intr-o seara amara dupa dezastrul echipelor romanesti in play-off-ul Ligii Europa, a venit si o veste buna de peste Ocean. Simona Halep s-a calificat joi in penultimul act al turneului de la New Haven.

Simona Halep s-a calificat in finala la New Haven

Simona Halep, locul 23 mondial, a reusit calificarea, pentru a patra oara in acest an, in finala unui turneu WTA, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 7-5, pe sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 8 WTA si cap de serie numarul 4, in penultimul act la New Haven SUA).

Simona Halep s-a calificat in sferturi la New Haven.

Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii in valoare totala de 690. 000 de dolari, conform Mediafax. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, dupa o ora si 33 de minute, pe Carla Suarez Navarro Spania), pozitia 20 in ierarhia mondiala. Sportiva spaniola, care o eliminase pe italianca Roberta Vinci, locul 12 WTA, in meciul anterior, a controlat prima parte a partidei de miercuri si a .

Simona Halep s-a calificat in semifinale la New Haven. Urmeaza Wozniacki!.

Simona Halep continua sa joace tenis la cel mai inalt nivel, dupa ce ieri a trecut, in sferturile turneului de la New Haven, de rusoaica Ekaterina Makarova nr. Halep nr. 23 WTA) a castigat partida cu 6-1, 7-66), potrivit site-ului oficial al competitiei. Simona Halep s-a intalnit pentru prima data in cariera cu rusoaica clasata cu doar trei locuri sub ea. Daca primul set a fost castigat fara drept de apel de catre romanca, in al doilea set rusoaica a devenit mai periculoasa, Simona .

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New Haven

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii in valoare totala de 690. 000 de dolari, informeaza Mediafax.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la New Haven

Simona Halep, locul 23 mondial, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii in valoare totala de 690. 000 de dolari.

Simona Halep a reusit calificarea in sferturile de finala ale turneului de la New Haven

Simona Halep a invins-o, miercuri, pe hispanica Carla Suarez Navarro, in turul doi al turneului de la New Haven, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1. Dupa o ora si 33 de minute, romanca, locul 23 WTA, a obtinut.

Simona Halep in semifinale la New Haven

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la New Haven, dotat cu premii totale in valoare de 690. 000 de dolari.

Simona Halep, campioana la New Haven/ Al patrulea turneu anul acesta pentru Halep

Simona Halep a castigat sambata finala turneului de la New Haven si si-a adjudecat astfel al patrulea turneu de anul acesta. Halep a dominat meciul si a avut nevoie de mai putin de o ora si 20 de minute pentru a o invinge pe jucatoarea din Cehia Petra Kvitova, numarul 9 mondial si cap de serie numarul 3.

VIDEO Simona Halep, campioana la New Haven/ Al patrulea turneu anul acesta pentru Halep

Simona Halep a castigat sambata finala turneului de la New Haven si si-a adjudecat astfel al patrulea turneu de anul acesta. Halep a dominat meciul si a avut nevoie de mai putin de o ora si 20 de minute pentru a o invinge pe jucatoarea din Cehia Petra Kvitova, numarul 9 mondial si cap de serie numarul 3.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )