Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mats Wilander, dupa victoria lui Halep in semifinala Roland Garros: Simona Halep se misca incredibil. Chris Evert: Halep merita sa castige Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Mats Wilander, dupa victoria lui Halep in semifinala Roland Garros: Simona Halep se misca incredibil. Chris Evert: Halep merita sa castige Roland Garros

Fostul jucator de tenis Mats Wilander a declarat, joi, ca Simona Halep se misca incredibil in teren si merita sa fie in finala la Roland Garros. continuă pe Adevărul

Nu stiu cum am revenit. Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa de la Roland Garros

Simona Halep a facut un meci istoric, miercuri, in sferturi la Roland Garros, reusind o intoarcere fenomenala de scor in fata Elinei Svitolina, fosta adversara din finala de la Roma. Halep a.

Face parte din programul de guvernare: Aroganta incredibila a lui Serban Nicolae dupa victoria lui Halep din sferturile Roland Garros

Simona Halep a realizat o victorie incredibila in sferturile de finala de la Roland Garros invingandu-o pe Elina Svitolina cu 3-6 7-6 6-0, dupa ce a fost condusa la un moment dat cu 3-6 1-5.

Cristian Tudor Popescu, dupa calificarea Simonei Halep in sferturi la Roland Garros. Este foarte important sa nu se imbete cu apa rece

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiza a parcursului Simonei Halep la Roland Garros, dupa calificare sa in sferturile competitiei. Este foarte important ca Simona sa nu se imbete cu.

Simona Halep dupa victoria impotriva Elinei Svitolina: Nu prea stiu cum am revenit

Nu prea stiu cum am revenit, a declarat Simona Halep dupa victoria impotriva ucrainencei Elina Svitolina, cu scorul de 3-6, 7-6 8/6), 6-0, in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Ce a scris presa straina, imediat dupa calificarea lui Halep in semifinalele de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep pare sa aiba un bulevard in fata ei pentru a obtine la Roland Garros primul ei titlu de Mare Slem, dupa ce a eliminat-o in sferturi de finala pe cea mai.

C.T. Popescu, dupa meciul lui Halep: Ma duc la doctor

Cristian Tudor Popescu a spus, miercuri, dupa calificarea lui Halep in semifinalele turneului de la Roland Garros, ca se va duce la doctor, sa vada cu cati ani a imbatranit in setul do.

L'Equipe, dupa victoria Simonei: Tornada Halep, in sferturi la Roland Garros, romanca este o serioasa pretendenta la titlu

Cotidianul L'Equipe scrie, luni, ca tornada Simona Halep a ajuns in sferturi la Roland Garros, iar prin victoria obtinuta intr-o ora cu spaniola Carla Suarez Navarro a demonstrat ca este o serioasa pretendenta la castigarea titlului.

Halep, in sferturi la Roland Garros, dupa victoria categorica in fata lui Suarez Navarro

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Suarez Navarro cu 6-1, 6-1. Halep, locul 4 WTA, a trecut de Navarro, locul 23 WTA, in doar o ora, informeaza GSP.

Ilie Nastase, PRIMA REACTIE, dupa victoria superba a Simonei Halep la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa un meci spectaculos cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0. Ilie Nastase este in culmea fericirii in urma victoriei superbe obtinut.

SCANDAL dupa victoria lui Dinamo in finala Ligii Nationale: Antrenorul lui CSM Bucuresti spune ca dinamovistii au driblat regulamentul!

Antrenorul celor de la CSM Bucuresti, Zvonko sundovski, a iesit la atac dupa finalul meciului cu Dinamo din ultimul act al Ligii Nationale de handbal masculin. Acesta contesta rezultatul prin faptul ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )